Bekend van de maandelijkse edities door heel Nederland, pakt WE ALL LOVE 90’s op zaterdag 16 september 2017 groots uit in de gloednieuwe locatie Palm Beach in Heerhugowaard. Natuurlijk mag daarbij een spetterend optreden van de 2 Brothers on the 4th Floor niet ontbreken. Zing mee met Never Alone, Dreams en vele andere klassiekers.

WE ALL LOVE 90’s duikt op zaterdag 16 september 2017 in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat Haddaway, The Spice Girls en Snap de hitlijsten bestormden. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je Tamagotchi, heel de dag naar TMF keek en een poster uit de hitkrant boven je bed had hangen? Het is allemaal weer up-to-date tijdens WE ALL LOVE 90’s! Dus laad je Nokia 3310 op, speel van te voren nog even op je Nintendo, pak je Flippo boek erbij en sms al je vrienden en kom gezellig feesten in Palm Beach in Heerhugowaard… want we houden toch allemaal van de 90’s?!

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR
De hitsensatie uit de jaren negentig, 2 Brothers On The 4th Floor, komt zaterdag 16 september een knallend optreden geven tijdens WE ALL LOVE 90’s. In de jaren negentig groeit de groep uit tot de populairste dance-acts van Nederland. De groep scoort in heel Europa hits met nummers als “Dreams”, “Never Alone” en “Come Take My Hand”.

LOCATIE
Palm Beach & Events is een gloednieuwe locatie aan het Strand van Luna in Heerhugowaard. Gelegen op één van de mooiste plekjes in Noord-Holland het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Laat je mee terugnemen in de tijd en geniet van de meest geweldige hits uit de 90’s in een stijlvol aangeklede Palm Beach!

TICKETS
Kaarten voor WE ALL LOVE 90’s, het gezelligste feest van Nederland, kosten slechts 10 euro (excl. fee) en zijn online te bestellen via deze website.

Datum

Zaterdag 16 september 2017

Locatie

Palm Beach, Heerhugowaard

Tijd

22:00 – 04:00 uur