Bookings

On Tour Events

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s organiseert al meer dan 15 jaar haar succesvolle concept in diverse clubs in Nederland. Dit concept kan ook geboekt worden tijdens uw evenement.

Met dit ijzersterke concept bent u verzekerd van een succesvol evenement. Wij leveren een volledige programmering van artiesten en DJ’s, hiernaast verzorgen wij een uitgebreide decoratie en opstelling voor bijpassende visuals. WE ALL LOVE verzorgt, indien gewenst, ook de complete geluid & licht installatie.

Voor verdere vrijblijvende informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Events
0 +
Locaties
0 +
Bezoekers
0 +

DJ’s / VJ’s / Artists

WE ALL LOVE heeft een groot netwerk van professionele DJ’s, VJ’s en artiesten opgebouwd. Een netwerk waarmee wij ook u van dienst kunnen zijn.

WE ALL LOVE kan u adviseren over het (muzikale) programma van uw evenement en de booking van DJ’s, VJ’s en artiesten voor u verzorgen. Of het nu gaat om de invulling van de volledige muzikale programmering van een feestavond met bands en artiesten, het optreden van een allround DJ tijdens een schoolfeest of de booking van een internationaal bekende DJ of artiest, WE ALL LOVE beschikt over de juiste contacten om alles voor u te verzorgen.

Venue's

WE ALL LOVE werkt intensief samen met een aantal evenementenlocaties en biedt u de mogelijkheid om ook uw evenement te laten plaatsvinden in één van deze locaties. WE ALL LOVE heeft onder andere samenwerkingsverbanden met de volgende evenementenlocaties:

PANAMA AMSTERDAM / EFFENAAR EINDHOVEN / VAN DER VALK HOTEL HOORN / DOCKS PARTYSCHEPEN ROTTERDAM / WINKEL VAN SINKEL UTRECHT

WE ALL LOVE verzorgt voor u de boeking van de locatie en kan indien gewenst met u meedenken over alles wat er bij de organisatie van een evenement in een bepaalde locatie komt kijken. Omdat WE ALL LOVE een exclusief samenwerkingsverband heeft met verschillende locaties brengen wij u als klant geen kosten in rekening voor onze bemiddeling. Deze kosten worden betaald door de betreffende locatie, WE ALL LOVE neemt deze locatie immers werk uit handen.

Video afspelen

Locations