WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert maandelijks verschillende edities in vooraanstaande locaties door het gehele land.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bijna legendarisch feest, met steevast een uitverkocht huis. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80’s, 90’s en 00’s in een stijlvol aangeklede locatie.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s neemt je mee terug naar de tijd van Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing, Pippi Langkous en natuurlijk Bassie & Adriaan !! Tijdens elke editie nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische filmmomenten.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag), Effenaar Eindhoven en in diverse Van der Valk Hotels. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.