Dinsdag 26 april – KONINGSNACHT UTRECHT – Winkel van Sinkel – Utrecht

De leukste KONINGSNACHT van Utrecht (en misschien wel van heel Nederland) komt weer naar de Domstad! Dinsdag 26 april is de datum waarop het allemaal gaat gebeuren. Iedereen die nu al warm loopt voor dit spektakel zet in z’n agenda met een dikke oranje stift een groot uitroepteken bij deze dag!
Hul je zelf helemaal in oranje en kom samen met je vrienden en vriendinnen naar De Winkel van Sinkel om de hele nacht te dansen en feesten op de allerleukste muziek. KONINGSNACHT UTRECHT wordt gehost door WE ALL LOVE 80s 90s 00s en Het Foute Feest! Een heerlijke mix van grote hits en (oranje) meezingers is dus gegarandeerd.

KONINGSNACHT UTRECHT is al jaren de perfecte pre-party voor de Utrechtse Koningsdag en steevast uitverkocht. Met een breed aanbod aan verschillende muziekstijlen is er voor ieder wat wils en wordt het één groot feest. Zoek je oranjeartikelen weer op! Een oranje diadeem, een Nederlands elftal voetbalshirt, een oranje jurk, overal of overhemd… Het mag allemaal. Heb je nog een Willem Alexander kostuum of kom je als de leeuw van Oranje? Zolang het maar Oranje uitstraalt zit je goed. Want er is deze nacht natuurlijk maar 1 dresscode en dat is Oranje!

Vanaf 23.00 uur ben je welkom om deze nu al legendarische nacht samen met ons te vieren, wij zorgen voor het meest oranje decor, de leukste DJ’s, oranje cocktails en natuurlijk de oranje confetti. We zullen tot 05.00 uur in de ochtend doorgaan zodat je daarna direct je spulletjes op de vrijmarkt kunt verkopen, altijd leuk toch?

Earlybird tickets
Voor de snelle beslissers die nu al weten dat ze deze avond niet willen missen zijn er speciale earlybird tickets verkrijgbaar vanaf dinsdag 08 maart en deze kosten 10 euro per stuk. Ze zijn online te bestellen via www.dewinkelvansinkel.nl .

Presale tickets
Tickets voor Koningsnacht Utrecht zijn voor slechts 12,50 euro online te koop via www.dewinkelvansinkel.nl .

TICKETS