DISCO NIGHT FEVER CRUISE

Oud en Nieuw Disco Cruise Rotterdam

DISCO NIGHT FEVER sluit 2019 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! NYE vieren we met z’n allen. Het gezelligste DISCO feest van Nederland brengt je het beste uit de 70’s & 80’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Met champagne in de hand en een fabuleus uitzicht over de Maas dansen we het nieuwe jaar in. Zin om mee te feesten? Kom aan boord van ons exclusieve schip, ervaar de geweldige sfeer, geniet van de muziek en kijk live -vanaf wel heel dichtbij- mee naar het Nationale Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug!

TICKETS OUD EN NIEUW CRUISE ROTTERDAM

Een ticket voor de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise is verkrijgbaar vanaf 24,95 euro (Super Earlybird excl. fee) en is inclusief:

  • Toegang tot het exclusieve DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise schip
  • Luxe ontvangst met champagne aan boord
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • Spectaculair uitzicht op het Nationale Vuurwerk
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 70’s & 80’s
  • Een 7 uur durend feest en cruisespektakel op de Rotterdamse Maas

Kortom, met een ticket voor de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2020!

VIER OUD EN NIEUW IN ROTTERDAM

Dit jaar vindt de DISCO NIGHT FEVER Cruise plaats aan boord van een wel heel speciaal en exclusief schip. Docks is een van Nederlands mooiste feestlocaties op het water. En het perfecte schip voor een 7 uur durend feestspektakel waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor en na het ‘twaalf uur moment’ vaart de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise over de Rotterdamse Maas. Met zo’n fabuleus uitzicht, champagne in de hand en natuurlijk de geweldige sfeer aan boord is een top avond uit gegarandeerd!

HET NATIONALE VUURWERK ROTTERDAM

Voor het dertiende jaar op rij vindt om middernacht de grootste vuurwerkshow van Nederland plaats in Rotterdam. Om 00.00u zal de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise heel dichtbij de Erasmusbrug liggen om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek ‘twaalf uur moment’ tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow boven de Maas bestaat niet!

BOARDING OP DE OUD EN NIEUW BOOT

De opstapplaats voor de DISCO NIGHT FEVER NYE Cruise is bij de Sint-Jobshavenkade in Rotterdam. De Sint-Jobshavenkade is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. In de directe omgeving van de ligplaats is voldoende parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 21.00 tot 04.00 uur. De boarding is van 21.00 tot 22.00 uur. Houdt hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan de kade, de boot wacht namelijk niet! Om 00.00 uur liggen we bij de Erasmusbrug voor een spectaculair uitzicht op de vuurwerkshow. Na het vuurwerk cruisen en feesten we verder op de Maas. Rond 03.00 uur meren we weer aan en om 04.00 uur komt er een eind aan deze nu al memorabele NYE Cruise.

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!