Radio 10 NYE Cruise – Rotterdam

Radio 10 sluit 2016 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! Het radiostation met de grootste hits aller tijden heeft een wel heel unieke locatie gevonden om het jaar af te sluiten. Op zaterdag 31 december kun je aan boord van onze NYE Cruise meedansen met de Radio 10 DJ’s op de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ook de lekkerste hits van nu ontbreken uiteraard niet. Zin om mee te feesten? Kom aan boord van ons exclusieve schip, geniet van de muziek en kijk live -vanaf wel heel dichtbij- mee naar het Nationale Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug!
Koop nu je kaarten voor de Radio 10 NYE Cruise! Ga naar www.radio10NYE.nl !

NYE SCHIP

Pure Liner

Dit jaar vindt de RADIO 10 NYE Cruise plaats aan boord van een wel heel speciaal en exclusief schip. De Pure-liner is een van Nederlands mooiste feestlocaties op het water. En het perfecte schip voor een 7 uur durend feestspektakel waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor en na het ‘twaalf uur moment’ vaart de RADIO 10 NYE Cruise over de Rotterdamse Maas. Met zo’n fabuleus uitzicht, champagne in de hand en natuurlijk de geweldige sfeer aan boord is een top avond uit gegarandeerd!

NYE VUURWERK

Voor het tiende jaar op rij vindt om middernacht de grootste vuurwerkshow van Nederland plaats in Rotterdam. Om 00.00u zal de RADIO 10 NYE Cruise heel dichtbij de Erasmusbrug liggen om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek ‘twaalf uur moment’ tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow boven de Maas bestaat niet!

NYE TICKETS

Een ticket voor de RADIO 10 NYE Cruise kost 69,50 euro (ex fee) en is inclusief:

  • Toegang tot het exclusieve RADIO 10 NYE Cruise schip
  • Luxe ontvangst met champagne aan boord
  • 10 consumptiemunten en (uiteraard!) oliebollen
  • Spectaculair uitzicht op het Nationale Vuurwerk
  • Dansen op de grootste hits aller tijden met de RADIO 10 DJ’s
  • Een 7 uur durend feest en cruisespektakel op de Rotterdamse Maas

Kortom, met een ticket voor de RADIO 10 NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2017! De tickets voor de RADIO 10 NYE Cruise gaan op 29 november om 19.00 uur in de voorverkoop via www.radio10NYE.nl. Let op, er is veel belangstelling en de kaarten zijn beperkt beschikbaar dus wacht niet te lang, op = op!

NYE BOARDING

1368097125

De opstapplaats voor de RADIO 10 NYE Cruise is aan de voet van de Euromast, ter hoogte van Parkhaven nummer 21 in Rotterdam. Ons schip zal aanmeren links naast het bekende Rotterdamse restaurantschip ‘New Ocean Paradise’. De Parkhaven is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. In de directe omgeving van de Parkhaven is voldoende parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 21.00 tot 04.00 uur. Er zijn twee tijdstippen om op te stappen. Houd hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan de kade, mis de boot niet! De eerste boarding is van 21.00 tot 22.00 uur en de tweede boarding is van 00.45 tot 01.15 uur.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!