Stars NYE Gala – Winkel van Sinkel Utrecht

Al plannen voor de jaarwisseling? Dan kan de Winkel van Sinkel in Utrecht weleens jouw place to be zijn: STARS 2017 NYE GALA op zaterdag 31 december! Het oude jaar moet natuurlijk goed beëindigd worden en 2017 moet beginnen met een echte knaller, swingend op de dansvloer, champagne in je rechter hand (of linker) op het grootste NYE feest van de Domstad.

Het thema is ‘GALA’ dus je pak kan nog even naar de stomerij, je overhemd nog even gladgestreken worden en voor de dames geldt dat de galajurk of hoge hakken weer uit de kast kunnen. Nog even naar de kapper en alles is weer tip top in orde! Samen met anderen op de dansvloer schitteren in je beste outfit van het jaar, verbluffende decoratie, glitter & glamour, een rode loper bij de entree, champagne en natuurlijk de beste DJ’s zorgen voor een sensationele afsluiting van het jaar en natuurlijk het beste begin van het nieuwe jaar! Met maar liefst drie (!) area’s zal de Winkel van Sinkel helemaal af zijn met in elke area haar eigen sfeer, thema en muziek. Het STARS 2017 NYE GALA zal worden gehost door het populaire concept WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s met eigen area. In de upstairs area staat de silent disco weer voor je klaar, met een koptelefoon op geniet je ‘in je eigen wereld’ van de muziek. Ook de hoofdzaal van de Winkel van Sinkel is absoluut weer gala-waardig met een programmering van de beste DJ’s en een live visual beleving waar nog lang over zal worden nagepraat.

EARLYBIRD TICKETS

Voorgaande jaren was het STARS NYE GALA in een mum van tijd uitverkocht. Voor de snelle beslissers zijn er ook dit jaar weer een beperkt aantal ‘earlybird’ kaarten verkrijgbaar. Deze kosten 27,50 euro (excl fee). De kaarten zijn inclusief garderobe + toilet en zijn alleen online te bestellen via de website www.dewinkelvansinkel.nl.

NORMALE KAARTEN

Wanneer de ‘earlybird’ kaarten zijn uitverkocht gaat de normale voorverkoop van start, deze kaarten kosten 38,50 euro (excl fee) en mochten er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn, dan kosten deze 42,50 euro. Ook deze kaarten zijn inclusief garderobe en toilet.

Kaarten voor deze nu al legendarische avond zijn online verkrijgbaar via www.dewinkelvansinkel.nl en in de Winkel van Sinkel tijdens openingsuren.

Maak je outfit gereed en zorg voor een zo’n chique mogelijke uitstraling want je gaat als echte ster 2017 in! Gevestigd in het oudste warenhuis van Nederland biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel in Utrecht het ideale decor om een fantastische jaarwisseling te beleven!

TICKETS