WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s

Op zaterdag 22 juni 2024 gaan we weer naar het strand van Hoek van Holland en vanaf nu zijn we te vinden in de meest bekende en stijlvolste beachclub van het strand… Beachclub Royal! Waan je terug in de tijd met de leukste hits uit de 80’s 90’s 00’s en 10’s.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s neemt je op zaterdag 22 juni mee terug naar toen, toen alles beter was, toen je stiekem verliefd was op Leonardo DiCaprio en toen je kamer vol hing met posters van de Spice Girls. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je gameboy, je een apart laatje met schoudervullingen had en je eerder opstond om je kuif te touperen? Het is allemaal weer up-to-date tijdens WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s. Maak de dansvloer onveilig op ‘Holiday’ van Madonna, ga uit je dak met Prince en zing de longen uit je lijf op ‘Rhythm is a Dancer’ van Snap en show jouw dansmoves op Rihanna – We Found Love.

Wil jij ook weer eens genieten van alle top hits uit deze tijden? Kom dan op zaterdag 22 juni naar Beachclub Royal! De deuren gaan open en bij mooi weer het dak eraf vanaf 20.00 uur en we gaan door 02.00 uur. Nu al zin om de zon onder te zien gaan met “Don’t let the sun go down” van Elton John & George Michael. Want in Hoek van Holland zie je de mooiste zonsondergang terwijl jij staat te dansen op de geweldige dansvloer en met dik geluid en vette lichtshow in Beachclub Royal.

Gevestigd aan het grootste en bekendste strand van Rotterdam vormt de mooiste strandtent van Hoek van Holland, Beachclub Royal, het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s, dus ook in Hoek van Holland nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s 90’s 00’s en 10’s. Onze MC knalt zijn heerlijke stemgeluid weer uit de speakers en zorgt ervoor dat de handjes de lucht in gaan.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven, Cornelis Rotterdam en diverse Van der Valk vestigingen in Nederland. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de 80’s 90’s 00’s en 10’s.

TICKETS