WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s

Het gezelligste feest van Nederland komt op zaterdag 22 juni naar de Hoeksche Waard. De prachtige locatie de Koningshoeve in Klaaswaal is deze avond de plek waar je moet zijn.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s neemt je mee naar de tijd van zon, zee en strand! De lekkerste zomerhits zoals “Wham – Club Tropicana”, “The Underdog Project – Summer Jam” en “Vengaboys – We’re Going To Ibiza”, zullen deze editie onvergetelijk gaan maken. Waan je terug in de tijd dat Pamela Anderson in slow motion over het strand van Malibu rende.

Wil jij deze zomer genieten van onze DJ’s en van alle top hits uit de 80’s 90’s 00’s en 10’s? Zet jezelf op aanwezig bij het event en bestel nu jouw tickets. WE ALL LOVE the Summer!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Cornelis Bar & Kitchen Rotterdam, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en diverse locaties van Van der Valk in heel Nederland. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels en zal onze vaste MC aanwezig zijn om een super feest te verzorgen met alle danceable hits o.a. Katy Perry, Madonna, Michael Jackson, Pitbull, Justin Timberlake en nog vele andere deuntjes uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. De video beelden nemen je mee terug in de tijd en we verrassen je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

LOCATIE
De Koningshoeve is een echte stijlvolle locatie in Klaaswaal waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s perfect past. Direct langs provinciale weg zie je de hoeve al liggen en is deze locatie het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Gratis parkeren kan gewoon voor de deur. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s!

TICKETS