WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s

De editie op zaterdag 6 april 2024 is uitverkocht! Om iedereen de kans te geven erbij te zijn, zijn we ook op vrijdag 5 april 2024 weer terug in The Base van Van der Valk Hotel Lelystad. We gaan er een super feest van maken dus zorg dat je niet te laat bent met het kopen van je tickets.

In het stijlvolle Van der Valk Hotel Lelystad brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Van Michael Jackson tot Avicii, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de moderne lichtshow en het dikke geluid wat in de Base aanwezig is

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Onderstreep vrijdag 5 april in je agenda, verzamel al je vrienden en kom naar Van der Valk Hotel Lelystad… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. De locatie Van der Valk Hotel Lelystad / The Base is een stijlvolle locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s perfect past. Gelegen direct aan de A6 biedt dit moderne hotel het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s! Van der Valk Hotel Lelystad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Er bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

TICKETS