WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s – CHRISTMAS SPECIAL

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is terug in Panama op zaterdag 23 december 2017 met een heerlijke KERSTSPECIAL! Elke maand brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot Mariah Carey, de grootste (Kerst)hits komen allemaal voorbij. Zing mee met Wham!, gabber nog even op de Party Animals en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste tv-filmbeelden uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt normaliter iedere laatste zaterdag van de maand plaats in Panama. Deze prachtige club biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten. Wanneer WE ALL LOVE weer neerstrijkt in Amsterdam dan weten alle liefhebbers van de hits uit deze tijden de weg naar de Panama te vinden voor een dansje en een drankje. Wees erbij!

TICKETS