WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s Cruise

Vol trots presenteert Radio 10 -het radiostation met de grootste hits aller tijden- de WE ALL LOVE Cruise. Het gezelligste feest van Nederland is terug in Rotterdam op zaterdag 25 juni 2016! Na het overweldigende succes van de NYE Cruise kon een zomers vervolg niet uitblijven. WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s neemt je mee aan boord en brengt je -varend op de Rotterdamse Maas- het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s.
Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, de grootste hits komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 25 juni in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom aan boord in Rotterdam… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam en De Effenaar Eindhoven. Het gezelligste feest van Nederland zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z’n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

BOARDING

De opstapplaats voor de WE ALL LOVE Cruise is aan de Parkhaven te Rotterdam (onderaan de Euromast). Hier is ook parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 21.00 tot 03.00 uur. Er zijn twee tijdstippen om op te stappen. De eerste boarding is van 21.00 tot 22.00 uur en de tweede boarding is van 00.00 tot 00.30uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dus niet letterlijk de boot mist! Om ca. 02.30uur zal de boot weer aanmeren. Wij raden iedereen uiteraard aan om al om 21.00 uur op te stappen!

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!