WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Vol trots presenteert Radio 10 -het radiostation met de grootste hits aller tijden- de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in de Effenaar te Eindhoven! Op zaterdag 19 november is het gezelligste feest van Nederland terug in het zuiden van het land. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hit serie “24” en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet werden gevolgd.

Met dikke stift in de agenda van iedereen uit Eindhoven en omstreken: zaterdag 19 november! WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is al jaren een vaste waarde in de programmering van de Effenaar. Ace of Base, Michael Jackson, David Bowie maar ook Haddaway, Snap, Technotronic en alle andere toppers uit de 80’s en 90’s passeren de revue. Het beste uit ‘de zeroes’ is natuurlijk ook vertegenwoordigd. In een stijlvol aangeklede Effenaar geniet je van 3 decennia top muziek. Voor je het weet dans je weer op hits van The Black Eyed Peas, Faithless, The Pussycat Dolls, Justin Timberlake en nog veel meer! Dus stof de Super Nintendo af, verzamel al je vrienden en kom naar de Effenaar toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt om de maand plaats in de Effenaar. Dit prachtige poppodium wordt extra stijlvol aangekleed en biedt het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s!
WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is regelmatig te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Effenaar Eindhoven, Panama Amsterdam en de Winkel van Sinkel Utrecht. Het gezelligste feest van Nederland zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z’n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!