WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Vol trots presenteert Radio 10 -het radiostation met de grootste hits aller tijden- de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in de Effenaar te Eindhoven! Op zaterdag 12 maart is het gezelligste feest van Nederland terug in het zuiden van het land. En dus waan jij jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80’s, 90’s en 00’s in een stijlvol aangeklede Effenaar!

Met dikke stift in de agenda van iedereen uit Eindhoven en omstreken: zaterdag 12 maart! WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is al jaren een vaste waarde in de programmering van de Effenaar en dat gaat in 2016 gewoon verder. Ace of Base, Michael Jackson, David Bowie maar ook Haddaway, Snap, Technotronic en alle andere toppers uit de 80’s en 90’s passeren de revue. Het beste uit ‘de zeroes’ is natuurlijk ook vertegenwoordigd. Vanaf dit jaar niet langer in een aparte zaal, nee in onze hoofdzaal geniet je van 3 decennia top muziek. Dus voor je het weet dans je ook weer op hits van The Black Eyed Peas, Faithless, The Pussycat Dolls, Justin Timberlake en nog veel meer! Dus laad je Nokia 3310 op, speel van te voren nog even op je Nintendo, pak je Flippo boek erbij en sms al je vrienden en kom naar de Effenaar toe…. want we houden toch allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s?!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, 013 Tilburg en natuurlijk De Effenaar Eindhoven. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Laat je mee terugnemen in de tijd en geniet van de fantastische sfeer, tot zaterdag 12 maart!

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!