WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt om de maand plaats in de Effenaar. Dit prachtige poppodium wordt extra stijlvol aangekleed en biedt het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten. Eindhoven is altijd gezellig en er hangt altijd een top sfeer wanneer WE ALL LOVE weer zorgt voor een extra dikke editie in de Effenaar. Wees erbij!

WE ALL LOVE maakt het nog leuker want ook de kleine zaal is deze avond open en daar gaat Disco Night Fever zorgen voor de leukste en gezelligste platen uit de 70’s en 80’s. Glowsticks zullen worden uitgedeeld en de disco klappers zullen uit de speakers knallen. Dus nog meer redenen om zaterdag 18 mei aanwezig te zijn.

TICKETS