WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s komt naar Zuidbroek op zaterdag 20 november 2021! In het stijlvolle Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie “24” en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te beleven en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 20 november 2021 in je agenda, verzamel al jouw vrienden en kom naar Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Panama Amsterdam, Cornelis Bar & Kitchen Rotterdam, Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort, Van der Valk Hotel Hoorn, de Effenaar Eindhoven en de Winkel van Sinkel Utrecht. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

LOCATIE
Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek is een stijlvolle locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen direct aan de A7 biedt dit uniek gelegen hotel het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s! Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek is goed bereikbaar per auto en er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

TICKETS
Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 17,95 euro (inclusief servicekosten) en zijn online te bestellen via www.wealllove.com.

Deze editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s zal plaatsvinden tegen de dan geldende maatregelen. Indien de huidige beperkende maatregelen (horeca dicht tussen 00.00u en 06.00u) nog steeds van kracht zijn, zullen we het evenement eerder laten aanvangen en tot 00.00u laten duren. In dit geval worden kaartkopers hierover uiteraard tijdig geïnformeerd.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!