WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Zaterdag 2 juli zijn we met onze speciale SUMMER SPECIAL te vinden in het stijlvolle Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek. We nemen je mee naar de tijd van zon, zee en strand! De lekkerste zomerhits van onder andere Wham – Club Tropicana, The Underdog Project – Summer Jam en Vengaboys – We’re Going To Ibiza, zullen deze editie onvergetelijk gaan maken. Waan je terug in de tijd dat Pamela Anderson in slow motion over het strand van Malibu rende.

Wil jij op zaterdag 2 juli genieten van onze DJ’s en van alle top hits uit de 80’s 90’s en 00’s? Dan zien we jullie in het Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek! Tickets bestel je voor € 17,95 in de voorverkoop.

Voor de eerste 100 bezoekers ligt er bij de entree een unieke WE ALL LOVE zonnebril klaar!

LOCATIE
Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek is een stijlvolle locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen direct aan de A7 biedt dit uniek gelegen hotel het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s! Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek is goed bereikbaar per auto en er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

TICKETS
Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 17,95 euro (inclusief servicekosten) en zijn online te bestellen via www.wealllove.com.

TICKETS