WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Vol trots presenteert Radio 10 -het radiostation met de grootste hits aller tijden- de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in Rotterdam. Het gezelligste feest van Nederland is terug in Rotterdam op zaterdag 13 mei 2017 in een spectaculaire Rotterdamse locatie, HAL4 aan de Maas! Na het succes van de uitverkochte editie in november en een geweldige NYE editie komen we in 2017 graag weer terug in HAL4 aan de Maas.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is ooit begonnen en groot geworden in de Rotterdamse Off Corso. Na het sluiten van Off Corso heeft WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in HAL4 aan de Maas eindelijk weer een geschikte Rotterdamse locatie gevonden. In deze nieuwe stijlvolle Rotterdamse locatie brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, de grootste hits komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 13 mei 2017 in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar HAL4 aan de Maas … want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

EVENT

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en HAL4 aan de Maas Rottterdam. Het gezelligste feest van Nederland zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z’n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt  je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

LOCATIE

HAL4 aan de Maas is een echte stijlvolle Rotterdamse locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen in de Kralingse wijk De Esch direct naast de Van Brienenoordbrug de biedt HAL4 met een spectaculair uitzicht op de Maas het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s! HAL4 is goed bereikbaar met het openbaarvervoer en per auto. Er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!