WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s komt terug naar Hoorn op zaterdag 9 februari 2019! Nadat de eerste editie een maand van tevoren was uitverkocht en we veel mensen hebben moeten teleurstellen gaan weer er op deze tweede editie weer een super feest van maken. Zorg dus dat jullie dit keer niet te laat zijn met het aanschaffen van jullie tickets. In het stijlvolle Van der Valk Hotel Hoorn brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie “24” en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 9 februari 2019 in je agenda, verzamel al je vrienden en kom naar Van der Valk Hotel Hoorn… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in Panama Amsterdam, de Effenaar Eindhoven en de Winkel van Sinkel Utrecht. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

LOCATIE
Van der Valk Hotel Hoorn is een stijlvolle locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen direct aan de A7 (afslag 8 Hoorn) biedt dit moderne hotel het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s! Van der Valk Hotel Hoorn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

TICKETS
Zorg dat je deze keer op tijd bent met het aanschaffen van je tickets. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 17,50 euro (inclusief servicekosten) en zijn online te bestellen via www.wealllove.com.

TICKETS