WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is op zaterdag 19 maart terug in Hoorn! We gaan er weer een super feest van maken dus zorg dat jullie niet te laat zijn met het aanschaffen van jullie tickets. In het stijlvolle Van der Valk Hotel Hoorn brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie “24” en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 19 maart in je agenda, verzamel al je vrienden en kom naar Van der Valk Hotel Hoorn… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

LOCATIE
Van der Valk Hotel Hoorn is een stijlvolle locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen direct aan de A7 (afslag 8 Hoorn) biedt dit moderne hotel het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s! Van der Valk Hotel Hoorn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

TESTEN VOOR TOEGANG

Zojuist is duidelijk geworden dat de aankomende versoepelingen pas op 23 maart ingaan. Op last van de overheid moeten we daarom iedere bezoeker vragen een 1G (Testen voor Toegang) bewijs te tonen.

Om een testbewijs te verkrijgen kan in heel Nederland een gratis testafspraak worden gemaakt op TestenvoorToegang.org. Het testbewijs is 24 uur geldig na het moment van testen.

Speciaal voor bezoekers van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s zal op zaterdag 19 maart de testlocatie in het Van der Valk Hotel Hoorn extra lang geopend zijn (8:00-21:00 uur). Deze locatie kan op afspraak bezocht worden en binnen 30 minuten is de uitslag bekend. In samenwerking met Van der Valk Hotel Hoorn ontvangt iedere bezoeker aan deze testlocatie op zaterdag 19 maart een gratis drankmunt. De tijdsloten na 12:00 uur voor deze locatie worden morgen toegevoegd.

Hoe test ik voor toegang en krijg ik het testbewijs?

  • Maak een gratis testafspraak op TestenvoorToegang.org. Het testbewijs is 24 uur geldig na het moment van testen.
  • Haal via DigiD het testbewijs op en plaats die in de CoronaCheck-app, of print het uit op CoronaCheck.nl/print.
  • Laat je testbewijs zien bij de ingang van de locatie, samen met jouw identiteitsbewijs.

TICKETS