WE ALL LOVE 80's 90's 00's - NYE CRUISE 2019

KOOP HIER TICKETS

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s – NYE CRUISE 2019 in Parkhaven Rotterdam op maandag 31 december 2018

WE ALL LOVE 80’s 90’ 00’s sluit 2018 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Met champagne in de hand en een fabuleus uitzicht over de Maas dansen we het nieuwe jaar in. Zin om mee te feesten? Kom aan boord van ons exclusieve schip, ervaar de geweldige sfeer, geniet van de muziek en kijk live -vanaf wel heel dichtbij- mee naar het Nationale Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.
Koop nu je kaarten voor de WE ALL LOVE NYE Cruise! Ga naar www.wealllove.com !

WE ALL LOVE NYE SCHIP
Dit jaar vindt de WE ALL LOVE NYE Cruise plaats aan boord van een wel heel speciaal en exclusief schip. Docks is een van Nederlands mooiste feestlocaties op het water. En het perfecte schip voor een 7 uur durend feestspektakel waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor en na het ‘twaalf uur moment’ vaart de WE ALL LOVE NYE Cruise over de Rotterdamse Maas. Met zo’n fabuleus uitzicht, champagne in de hand en natuurlijk de geweldige sfeer aan boord is een top avond uit gegarandeerd!

WE ALL LOVE NYE VUURWERK
Voor het twaalfde jaar op rij vindt om middernacht de grootste vuurwerkshow van Nederland plaats in Rotterdam. Om 00.00u zal de WE ALL LOVE NYE Cruise heel dichtbij de Erasmusbrug liggen om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek ‘twaalf uur moment’ tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow boven de Maas bestaat niet!

WE ALL LOVE NYE TICKETS
Een ticket voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is verkrijgbaar vanaf 24,95 euro (Super Earlybird excl. fee) en is inclusief:
· Toegang tot het exclusieve WE ALL LOVE NYE Cruise schip
· Luxe ontvangst met champagne aan boord
· Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
· Spectaculair uitzicht op het Nationale Vuurwerk
· Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
· Een 7 uur durend feest en cruisespektakel op de Rotterdamse Maas

Kortom, met een ticket voor de WE ALL LOVE NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2018!
De Super Earlybird tickets voor de snelle beslissers zijn nu reeds via www.wealllove.com in de voorverkoop en kosten slechts 24,95 euro (excl fee). Let op, deze kaarten zijn beperkt beschikbaar dus wacht niet te lang, op = op! De normale presale zal starten wanneer alle earlybird tickets zijn uitverkocht, deze kaarten zijn ook online verkrijgbaar via www.wealllove.com .

WE ALL LOVE NYE BOARDING
De opstapplaats voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is bij de Parkhaven in Rotterdam, onderaan de Euromast. De Parkhaven is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. In de directe omgeving van de Parkhaven is voldoende parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 21.00 tot 04.00 uur. De boarding is van 21.00 tot 22.00 uur. Houdt hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan de kade, de boot wacht namelijk niet! Om 00.00 uur liggen we bij de Erasmusbrug voor een spectaculair uitzicht op de vuurwerkshow. Na het vuurwerk cruisen en feesten we verder op de Maas. Rond 03.00 uur meren we weer aan en om 04.00 uur komt er een eind aan deze nu al memorabele NYE Cruise.

Minimumleeftijd:
Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Datum

maandag 31 december 2018
21:00 - 04:00 uur

Tickets

Super Earlybird € 24,95
Earlybird € 29,95
Regular € 34,95
Final € 39,95

Locatie

Parkhaven
Rotterdam