Oud en Nieuw Cruise Rotterdam | WE ALL LOVE 80's 90's 00's

TICKET INFO

De WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE Cruise is volledig uitverkocht, maar wij bieden alsnog iedereen de kans om te genieten op de Maas van Rotterdam. Disco Night Fever heeft deze avond namelijk ook een exclusieve cruise in Rotterdam. Vaar mee met het gezelligste DISCO feest van Nederland en de beste muziek uit de 70’s & 80’s.
Wil jij dus genieten van een top avond uit met uitzicht op het het Nationale Vuurwerk? Vaar dan mee met de Disco Night Fever NYE Cruise die gaat vertrekken vanaf de Sint-Jobshavenkade in Rotterdam.

OUD EN NIEUW CRUISE ROTTERDAM

TICKETS OUD EN NIEUW CRUISE ROTTERDAM

Een ticket voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is hier verkrijgbaar en is inclusief:

  • Toegang tot het exclusieve WE ALL LOVE NYE Cruise schip
  • Luxe ontvangst met welkomstdrankje
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • Spectaculair uitzicht op het Nationale Vuurwerk
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
  • Een 7 uur durend bootfeest en cruisespektakel op de Rotterdamse Maas

Kortom, met een ticket voor de WE ALL LOVE NYE Cruise ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2020!

WE ALL LOVE 80's 90's 00's - NYE CRUISE ROTTERDAM

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s sluit 2019 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Met champagne in de hand en een fabuleus uitzicht over de Maas dansen we het nieuwe jaar in. Zin om mee te feesten? Kom aan boord van ons exclusieve schip, ervaar de geweldige sfeer, geniet van de muziek en kijk live -vanaf wel heel dichtbij- mee naar het Nationale Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug!

VIER OUD EN NIEUW IN ROTTERDAM

Dit jaar vindt de WE ALL LOVE NYE Cruise plaats aan boord van een wel heel speciaal en exclusief schip. DOCKS 1 is één van Nederlands mooiste feestlocaties op het water. En het perfecte schip voor een 7 uur durend feestspektakel waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor en na het ‘twaalf uur moment’ vaart de WE ALL LOVE NYE Cruise over de Rotterdamse Maas. Met zo’n fabuleus uitzicht, champagne in de hand en natuurlijk de geweldige sfeer aan boord is een top avond uit gegarandeerd!

HET NATIONALE VUURWERK ROTTERDAM

Voor het dertiende jaar op rij vindt om middernacht de grootste vuurwerkshow van Nederland plaats in Rotterdam. Om 00.00u zal de WE ALL LOVE NYE Cruise heel dichtbij de Erasmusbrug liggen om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek ‘twaalf uur moment’ tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow boven de Maas bestaat niet!

BOARDING OP DE OUD EN NIEUW BOOT

De opstapplaats voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is bij de Sint-Jobshavenkade in Rotterdam. De Sint-Jobshavenkade is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. In de directe omgeving van de Sint-Jobshavenkade is voldoende parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 21.00 tot 04.00 uur. De boarding is van 21.00 tot 22.00 uur. Houdt hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan de kade, de boot wacht namelijk niet! Om 00.00 uur liggen we bij de Erasmusbrug voor een spectaculair uitzicht op de vuurwerkshow. Na het vuurwerk cruisen en feesten we verder op de Maas. Rond 03.00 uur meren we weer aan en om 04.00 uur komt er een eind aan deze nu al memorabele NYE Cruise.
Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Datum

dinsdag 31 december 2019
21:00 - 04:00 uur

Tickets

Super Earlybird € 29,95
Earlybird € 34,95
Regular € 39,95
Final € 44,95

Locatie

Sint-Jobshavenkade
Rotterdam