WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

OUD EN NIEUW EVOLUON EINDHOVEN

Tickets binnenkort in de verkoop

TICKETS OUD EN NIEUW EINDHOVEN

Een ticket voor de WE ALL LOVE NYE editie is hier verkrijgbaar en is inclusief:

  • Toegang tot de exclusieve WE ALL LOVE NYE editie in het Evoluon
  • 3 mooi gedecoreerde area’s
  • Glas bubbels om te proosten
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • Spectaculaire vuurwerkshow om 00.00 uur
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
  • Gratis parkeren
  • Een 6 uur durend feest op de mooiste locatie in Eindhoven

Kortom, met een ticket voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE in het Evoluon in Eindhoven ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2021!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE – EINDHOVEN

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert haar Eindhovense NEW YEAR’S EVE SPECIAL op donderdag 31 december 2020 in het EVOLUON. Na alle succesvolle reguliere edities in de Effenaar is het voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s tijd om het jaar 2020 in stijl af te sluiten in een wel heel markante en exclusieve locatie, het EVOLUON! Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

Evoluon Eindhoven Fireworks Show

VIER OUD EN NIEUW IN EINDHOVEN

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

EVOLUON PLATTEGROND

UNIEKE LOCATIE & VUURWERKSHOW

Verwelkom 2021 in het prachtige EVOLUON, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Om 00.00 uur trakteren we onze bezoekers op een uniek ‘twaalf uur moment’ met een professionele vuurwerkshow welke te bewonderen zal zijn vanaf het binnenterrein van het EVOLUON.

Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2021! We zien jullie graag terug op donderdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Koop hier tickets