WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

OUD EN NIEUW PANAMA AMSTERDAM

Tickets binnenkort in de verkoop

TICKETS OUD EN NIEUW AMSTERDAM

Een ticket voor WE ALL LOVE NYE is hier verkrijgbaar en is inclusief:

  • Toegang tot de exclusieve WE ALL LOVE NYE editie in de Panama
  • Luxe ontvangst met welkomst drankje
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • 2 mooi gedecoreerde area’s
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s
  • Een 7 uur durend feest in de mooiste locatie van Amsterdam

Kortom, met een ticket voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE in de Panama Amsterdam ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2021!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE – AMSTERDAM

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert haar Amsterdamse NEW YEAR’S EVE SPECIAL op donderdag 31 december 2020. Na alle succesvolle maandelijkse edities is het tijd om het jaar 2020 in stijl af te sluiten. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

VIER OUD EN NIEUW IN AMSTERDAM

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

PANAMA AMSTERDAM

Het begin van 2021 wordt groots gevierd in een stijlvol aangeklede Panama. De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats in Panama. Deze prachtige Amsterdamse club biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. En aan het eind van dit mooie jaar verblijden we je dus ook nog eens met een grootse NEW YEAR’S EVE Special! Verwelkom 2021 in Panama, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2021! We zien jullie graag terug op donderdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

DINE & DANCE – SHARED DINING MENU

Vanaf 22.00u gaat in Panama het dak eraf! Wil je deze nu al legendarische avond nog eerder laten beginnen? Kies dan voor een Dine & Dance ticket. Je geniet dan eerst van een shared dining menu in restaurant Happyhappyjoyjoy Oost (zelfde pand) voordat het feest verder gaat in Panama.

Het shared dining menu is een mooie (en lekkere!) combinatie van hartige gerechten van de kaart waaronder feel good snacks, stomende dim sum, hete curry en vis/kip gerechten. Dit wordt in shared dining stijl geserveerd, verdeeld over meerdere rondes. Een vegetarisch menu is mogelijk. Let op er is slechts een beperkt aantal Dine & Dance tickets beschikbaar.

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Koop hier tickets