WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert samen met RADIO 10 haar Rotterdamse NEW YEAR’S EVE SPECIAL op zaterdag 31 december 2016. Na de succesvolle terugkeer van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in Rotterdam is het tijd om het jaar 2016 in stijl af te sluiten. HAL4 aan de Maas is de perfecte locatie voor een groots NYE feest. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s

EVENT

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van The A-Team op de voet werden gevolgd.

Het begin van 2017 wordt groots gevierd in HAL4 aan de Maas, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

In 2016 is WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s weer verder gegroeid met wekelijkse edities op verschillende locaties in Nederland. Dit jaar vindt er een NYE SPECIAL plaats in HAL4 Rotterdam en Panama Amsterdam. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2017!

LOCATIE

HAL4 aan de Maas is een echte stijlvolle Rotterdamse locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen in de Kralingse wijk De Esch direct naast de Van Brienenoordbrug de biedt HAL4 met een spectaculair uitzicht op de Maas het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. HAL4 is goed bereikbaar met het openbaarvervoer en per auto. Er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

NATIONALE VUURWERK

Vanuit de Maaslounge in HAL4 aan de Maas heb je een spectaculair uitzicht op de Rotterdamse skyline en het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug.

We zien jullie graag terug op zaterdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!