WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s – NYE

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert haar Utrechtse NEW YEAR’S EVE SPECIAL op zondag 31 december 2017. Na alle succesvolle maandelijkse edities is het tijd om het jaar 2017 in stijl af te sluiten. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

In een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel kun je verdeeld over maar liefst 3 area’s genieten van een groots begin van 2018. In de mainhall gaat het dak eraf tijdens een 7 uur durend feest en dansspektakel met de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. In onze Silent Disco area komen de mooiste en meest danceable klassiekers uit de 80’s voorbij, met een koptelefoon op dans je ‘in je eigen wereld’ op de lekkerste muziek. En in de 90’s basement testen de DJ’s jouw moves op al die fantastische 90’s dance en happy hardcore platen.

De Utrechtse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats in de Winkel van Sinkel. Deze unieke en authentieke locatie is te vinden in hartje Utrecht aan de Oudegracht en biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Aan het eind van dit mooie jaar verblijden we je dus ook nog eens met een grootse NEW YEAR’S EVE Special! Verwelkom 2018 in de Winkel van Sinkel, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

In 2017 is WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s weer verder gegroeid met wekelijkse edities op verschillende locaties in Nederland. Dit jaar vindt er een NYE SPECIAL plaats in de Winkel van Sinkel Utrecht, HAL4 aan de Maas Eindhoven, Panama Amsterdam en Evoluon Eindhoven. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2018!

We zien jullie graag terug op zondag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!