WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is terug in Panama op zaterdag 24 december 2016 met een heerlijke KERSTSPECIAL! Elke maand brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot Mariah Carey, de grootste (Kerst)hits komen allemaal voorbij. Zing mee met Wham!, gabber nog even op de Party Animals en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste tv-filmbeelden uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep deze Kerstavond in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar Panama toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt normaliter iedere laatste zaterdag van de maand plaats in Panama. Deze prachtige club gevestigd in het “Manhattan van Amsterdam” aan het ‘IJ’ biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s!
WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Panama Amsterdam, de Winkel van Sinkel Utrecht en De Effenaar Eindhoven. Het gezelligste feest van Nederland zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z’n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

TICKETS