WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Het is weer tijd! Het leukste concept uit de 80’s, 90’s & 00’s komt weer terug naar Amsterdam en wel op zaterdag 26 maart! Elke laatste zaterdag van de maand tovert WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s de complete Panama om tot een ware danstempel met de grootste hits uit de leukste drie decennia ooit. Kortom, schrijf even in de agenda met een dikke zwarte stift: WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s bij deze datum!

Heb jij al je favoriete 80’s, 90’s & 00’s hits door de jaren heen zowel op je walkman, op je discman als op je iPod gezet? Heb jij de beste 80’s, 90’s & 00’s films allemaal van videoband naar DVD gebrand? En heb jij van alle klassieke 80’s, 90’s & 00’s tv-series een collectie aangeschaft? Is jouw antwoord; ja, ja en nog eens ja? Dan wil jij deze editie op zaterdag 26 maart zeker niet missen! Hier wordt namelijk de gelegenheid geboden om de gouden jaren uit jouw verleden weer eens te herleven. De beste DJ’s uit de scene mixen de ene na de andere hit in elkaar over en ga jij terug in de tijd. Wat dacht je van de leukste televisie serie The Powerpuff Girls? Of de baanbrekend film Total Recall? Of misschien zat jij wel aan de buis gekluisterd bij de flauwe humor van The A-Team, ben je opgegroeid met Wild At Heart of keek jij vol verwachting naar Dirty Dancing en was je fan van de band No Doubt? Wanneer al deze herinneringen oprakelen dans jij op de lekkerste hits van Madonna, T-Spoon, Dr. Alban maar natuurlijk ook Five, Justin Timberlake en Timbaland!

Kortom, op zaterdag 26 maart is er maar een locatie in Amsterdam waar je moet zijn en dat is in de Panama. De dj’s zorgen voor de ene na de andere danceable hit waardoor stilstaan deze avond absoluut geen optie is. Kennen jullie deze nog, nog nog…?

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Panama Amsterdam, de Winkel van Sinkel Utrecht, 013 Tilburg en De Effenaar Eindhoven. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische herkenbare retrovisuals.

TICKETS