WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is terug in Panama op zaterdag 29 oktober 2016 met een scary HALLOWEEN editie! Elke laatste zaterdag van de maand brengt het gezelligste feest van Nederland  je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Gezellig veranderen we deze editie in griezelig! Verwacht zombies, spoken, heksen, creepy clowns en andere angstaanjagende duistere figuren. Trek je vampier of monsteroutfit aan en maak onderdeel uit van een sensationeel HALLOWEEN decor.

En zoals je van ons gewend bent komen – terwijl je angstig ronddanst- gewoon de grootste hits voorbij. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, alle hits worden gedraaid. Gabber op de Party Animals en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste en meest scary tv-filmbeelden uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 29 oktober HALLOWEEN in je agenda, kijk ter voorbereiding Scary Movie 1 t/m 5, trommel al je vrienden op en kom naar Panama toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s, 00’s en HALLOWEEN!

De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats in Panama. Deze prachtige club gevestigd in het “Manhattan van Amsterdam” aan het ‘IJ’ biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Panama Amsterdam, de Winkel van Sinkel Utrecht en De Effenaar Eindhoven. Het gezelligste feest van Nederland zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z’n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

TICKETS