WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert samen met RADIO 10 haar Amsterdamse NEW YEAR’S EVE SPECIAL op zaterdag 31 december 2016. Na alle succesvolle maandelijkse edities is het tijd om het jaar 2016 in stijl af te sluiten. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van The A-Team op de voet werden gevolgd.

Het begin van 2017 wordt groots gevierd in een stijlvol aangeklede Panama. De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats in Panama. Deze geweldige club gevestigd in het “Manhattan van Amsterdam” aan het ‘IJ’ biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. En aan het eind van dit prachtige jaar verblijden we je dus ook nog eens met een grootse NEW YEAR’S EVE Special! Verwelkom 2017 in Panama, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.
In 2016 is WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s weer verder gegroeid met wekelijkse edities op verschillende locaties in Nederland. Dit jaar vindt er een NYE SPECIAL plaats in Panama Amsterdam en HAL4 Rotterdam. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2017!

We zien jullie graag terug op zaterdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

Dine & Dance – 3-gangen shared dining arrangement

Vanaf 22.00u gaat in Panama het dak eraf! Wil je deze nu al legendarische avond nog eerder laten beginnen? Kies dan voor een Dine & Dance ticket. Je geniet dan eerst van een 3-gangen shared dining menu in restaurant Happyhappyjoyjoy Oost (zelfde pand) voordat het feest verder gaat in Panama. Let op er is slechts een beperkt aantal Dine & Dance tickets beschikbaar.

TICKETS