WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Daar zijn ze weer! Het leukste concept uit de 80’s, 90’s en 00’s komt weer terug naar Amsterdam en wel op zaterdag 27 februari! Elke laatste zaterdag van de maand tovert WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s de complete Panama om tot een ware danstempel met de grootste hits uit de leukste drie decennia ooit. Kortom, schrijf even in de agenda met een dikke zwarte stift: WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s bij deze datum!

Heb jij al je favoriete 80’s, 90’s en 00’s hits door de jaren heen zowel op je walkman, op je discman als op je iPod gezet? Heb jij de beste 80’s, 90’s en 00’s films allemaal van videoband naar DVD gebrand? En heb jij van alle klassieke 80’s, 90’s en 00’s tv-series een collectie aangeschaft? Is jouw antwoord; ja, ja en nog eens ja? Dan wil jij deze editie op zaterdag 27 februari zeker niet missen! Hier wordt namelijk de gelegenheid geboden om deze gouden jaren weer eens te herbeleven.

De beste DJ’s mixen de ene na de andere hit in elkaar over en nemen je mee terug in de tijd. Herinner je de leukste televisie serie The Fresh Prince? Of de grappige film met Ali G? Of misschien zat jij wel aan de buis gekluisterd bij de flauwe humor van Different Strokes, ben je opgegroeid met Fraggle Rock of keek jij vol verwachting naar de serie Lost? Wanneer al deze herinneringen opborrelen dans jij op de lekkerste hits van Michael Jackson, Prince, Dr. Alban maar natuurlijk ook The Backstreet Boys, TLC of zelfs op Gwen Stefani en Ultimate Kaos! Kortom, op zaterdag 27 februari is er maar een locatie in Amsterdam waar je moet zijn en dat is in de Panama. De dj’s zorgen voor de ene na de andere danceable hit waardoor stilstaan deze avond absoluut geen optie is. Kennen jullie deze nog, nog nog…?

Kaarten voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s, het gezelligste feest van Nederland, zijn online te bestellen via deze website.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!