WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Wereldhavendagen Cruise Rotterdam

Beleef WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s tijdens de Wereldhavendagen Cruise Rotterdam (inclusief vuurwerkshow)!

Vol trots presenteert WE ALL LOVE tijdens de Wereldhavendagen 2020 haar altijd geweldige cruise party. Het gezelligste feest van Nederland is weer te vinden in Rotterdam op zaterdag 5 september 2020! Na het overweldigende succes in de afgelopen jaren van de NYE Cruise kon een zomers vervolg niet uitblijven. WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s neemt je mee aan boord en brengt je, varend op de Rotterdamse Maas, het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot The Spice Girls, de grootste hits komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door een dikke lichtshow en een heel fijn soundsysteem. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

WERELDHAVENDAGEN BOOT ROTTERDAM

WERELDHAVENDAGEN VUURWERKSHOW

Tijdens de Wereldhavendagen vindt rond de klok van 22.00 – 22.30 uur een geweldige vuurwerkshow plaats bij de Erasmusbrug. Rond deze tijd zal de WE ALL LOVE WERELDHAVENDAGEN Cruise heel dichtbij de Erasmusbrug liggen om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek moment tijdens dit geweldige weekend in Rotterdam. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow boven de Maas bestaat er niet!

WERELDHAVENDAGEN VUURWERK ROTTERDAM

BOARDING WERELDHAVENDAGEN CRUISE ROTTERDAM

De WE ALL LOVE NYE Cruise vindt plaats aan boord van een wel heel speciaal en exclusief schip. DOCKS 1 is één van Nederlands mooiste feestlocaties op het water. De opstapplaats is aan de Schiehavenkade in Rotterdam. Hier is ook parkeergelegenheid in de vakken (gratis na 18.00 uur). Het (boot)feest zal duren van 20.00 tot 02.00 uur. De boarding is van 20.00 tot 21.00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dus niet letterlijk de boot mist! Om ca. 01.30 uur zal de boot weer aanmeren. Wij raden iedereen uiteraard aan om al om 20.00 uur op te stappen!

KOM AAN BOORD OP DE WERELDHAVENDAGEN CRUISE

Om een geweldige avond uit te beleven en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 5 september in je agenda, laadt die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom aan boord in Rotterdam… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s! WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s.

Minimumleeftijd: Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!