WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s – Winkel van Sinkel Utrecht

Klaar voor een mooie avond uit? Dat kan natuurlijk! Terug in de tijd met een gloednieuwe editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80’s, 90’s en 00’s in hartje Utrecht. Zaterdag 4 juni 2016 is de datum waarop het gezelligste feest van Nederland de Winkel van Sinkel op z’n kop zet!

Het hartverwarmende sfeertje tussen de Utrechtse grachten, WE ALL LOVE houdt ervan! De beste danceable hits uit de jaren 80, 90 en 00’s tijdens een spetterende avond waarbij alles, zowel muzikaal, globaal en decoratief, in het teken staat van de leukste drie decennia ooit. Wij hebben geluk dat we deze tijd mochten meemaken! Wat dacht je van televisie series als The A-Team en Beverly Hills 90210, de film Wild At Heart of de tekenfilm van The Powerpuff Girls, of had je in die tijd een bepaalde hobby? En wat dacht je van de films Hellboy en Total Recall? Wanneer al deze herinneringen opborrellen dans jij op de lekkerste hits van Michael Jackson, Madonna, Snap maar natuurlijk ook The Backstreet Boys, Snoop Dogg, Nelly Furtado en nog veel meer!

De Utrechtse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats in het unieke en authentieke pand van de Winkel van Sinkel, te vinden in hartje Utrecht aan de Oudegracht. Hét cultureel warenhuis in de ruimste betekenis van het woord biedt het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Zet dus WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s met een dikke zwarte stift in je agenda bij zaterdag 4 juni!

TICKETS