WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s

Tijdens dit event is het NIET nodig om een CTB of een TEST bewijs te tonen! Maximaal 500 tickets beschikbaar.

Vol trots presenteren we onze nieuwe locatie. WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s komt naar Zwijndrecht. Het gezelligste feest van Nederland is op zaterdag 12 maart 2022 te vinden in Zwijndrechts meest unieke locatie… het Develpaviljoen! In deze nieuwe stijlvolle locatie brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, de grootste hits komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 12 maart 2022 in je agenda, laadt die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom op deze avond naar het Develpaviljoen … want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

EVENT
WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Cornelis Bar & Kitchen Rotterdam, Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en diverse locaties van Van der Valk in heel Nederland. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels en zal onze vaste MC aanwezig zijn om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. De video beelden nemen je mee terug in de tijd en we verrassen je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

LOCATIE
Het Develpaviljoen is een echte stijlvolle locatie waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s perfect past. Gelegen direct langs de snelweg in het mooie park is deze locatie het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s! Het Develpaviljoen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Er bevindt zich ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

TICKETS