WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s

OUD EN NIEUW EFFENAAR EINDHOVEN

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s presenteert haar Eindhovense NEW YEAR’S EVE SPECIAL op dinsdag 31 december 2024. Na alle succesvolle edities van de afgelopen jaren is het tijd om ook het jaar 2024 in stijl af te sluiten. Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s!

VIER OUD EN NIEUW IN EINDHOVEN

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot Rihanna, de grootste hits komen allemaal voorbij. Dans op Miley Cyrus, Katy Perry, Madonna, Justin Bieber en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

3 AREA’S WAARONDER EEN GEWELDIGE SILENT DISCO

In een stijlvol aangeklede Effenaar kun je -verdeeld over maar liefst 3 area’s- genieten van een groots begin van 2025. In de Grote Zaal gaat het dak eraf tijdens een 7 uur durend feest en dansspektakel met de grootste hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. In onze Silent Disco area komen de mooiste en meest danceable klassiekers uit de 80’s voorbij, met een koptelefoon op dans je ‘in je eigen wereld’ op de lekkerste muziek. En in de 90’s basement testen de DJ’s jouw moves op al die fantastische 90’s dance en happy hardcore platen.

UNIEKE EN KARAKTERVOLLE LOCATIE

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s vindt om de maand plaats in de Effenaar. Dit unieke en karaktervolle poppodium is te vinden in hartje Eindhoven en biedt steevast het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Aan het eind van dit mooie jaar verblijden we je dus ook nog eens met een grootse NEW YEAR’S EVE Special!
Verwelkom 2025 in de Effenaar, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2025! We zien jullie graag terug op dinsdag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s NYE SPECIAL!

DINNER & DANCE – 3-GANGEN KEUZEMENU

Vanaf 22.00 u gaat in Effenaar het dak eraf! Wil je deze nu al legendarische avond nog eerder laten beginnen? Kies dan voor een Dinner & Dance ticket. Je geniet dan eerst van een compleet 3-gangen keuzemenu voordat het feest verder gaat in de Effenaar.

Het 3-gangen keuzemenu is een mooie (en lekkere!) combinatie van diverse gerechten. Het menu wordt in stijl geserveerd, verdeeld over meerdere rondes in Restaurant de Effenaar.

TICKETS OUD EN NIEUW EINDHOVEN – EFFENAAR

Een ticket voor de WE ALL LOVE NYE editie is hier online verkrijgbaar en is inclusief:

  • Toegang tot de exclusieve WE ALL LOVE NYE editie in de Effenaar
  • 3 area’s waaronder een geweldige silent disco
  • Uiteraard(!) heerlijke oliebollen
  • Dansen op de grootste en meest danceable hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s
  • Een 7 uur durend spectaculair feest in hartje centrum Eindhoven

Kortom, met een ticket voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s NYE in de Effenaar in Eindhoven ben je gegarandeerd van een complete avond uit en een fantastisch begin van 2025!

TICKETS