WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s – NYE

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s presenteert haar Eindhovense NEW YEAR’S EVE SPECIAL op zondag 31 december 2017 in het EVOLUON. Na alle succesvolle reguliere edities in de Effenaar is het voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s tijd om het jaar 2017 in stijl af te sluiten in een wel heel markante en exclusieve locatie, het EVOLUON! Ervaar de geweldige sfeer, proef de heerlijke champagne en bekijk het prachtige vuurwerk terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Het gezelligste feest van Nederland brengt je het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. De beste DJ’s staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

Verwelkom 2018 in het EVOLUON, geniet van de geweldige sfeer en beleef een jaarwisseling om nooit te vergeten! Dans met je vrienden, vriendinnen en de beste DJ’s achter de draaitafels op alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s het nieuwe jaar in. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

In 2017 is WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s weer verder gegroeid met wekelijkse edities op verschillende locaties in Nederland. Dit jaar vindt er een NYE SPECIAL plaats in het EVOLUON Eindhoven, HAL4 aan de Maas Eindhoven, de Winkel van Sinkel Utrecht en Panama Amsterdam. Beleef swingend op de dansvloer en met champagne in de hand een fantastische start van 2018!

We zien jullie graag terug op zondag 31 december tijdens deze nu al legendarische WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s NYE SPECIAL!

TICKETS

Wil jij als eerste alles weten over onze nieuwe events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!